dinsdag 5 juni 2012

bijna 14 weken

Wat gaat de tijd toch hard. Morgen alweer 14 weken oud. Ze groeit lekker, aan de ene kant al een stuk rustiger, bijten alleen per vergissing, nog steeds zindelijk, vorige week alleen een keer een misser, maar ze had toen net haar inentingen gehad.
Misschien ligt het daar aan. Wie weet.
Ze neemt nog steeds graag het voortouw als ze de kans krijgt. Vooral met lopen. En oeh wat is ze dan toch al sterk. verbazingwekkend gewoon. E
Springen, tja, madam heeft per toeval ondekt dat ze dat kan. (vorige week bbq bij vrienden, de kat schoot over de bank en Indi ging er achter aan.) En als ze nu de kans ziet springt ze zo op je schoot. Echt een schoothondje. Dat wordt wat als ze straks een kilootje of 25 is.
Maar heel erg vinden we het niet. Als ze het maar niet te pas en te onpas doet. En het accepteert als het een keer niet mag.

Verder weer een goede tip gekregen omtrent apporteren. Ik heb haar nestkleed in stukken geknipt, opgerold en daar dummy's van gemaakt. Zal er nog wel eens een foto van plaatsen.
En ze is er helemaal dol op.

De gemiddelde dummy vind ze niet bijster interressant, maar als er wild aan zit of we echt met wild oefenen komt ze als een speer terug. Leuk om te zien.

Tot zover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten