vrijdag 4 mei 2012

4 mei 2012

He, gelukkig. Zo slecht als ze gisteren luisterde en zo "vervelend" als ze was, zo goed ging het weer vandaag. Echt een wereld van verschil. Is wel fijn om te weten. dat ze gewoon dip dagen heeft, maar dat de volgende dag weer een gewone dag kan zijn.

Ze reageert op zit, down en hier. (soms als het haar uitkomt, want de buitenwereld is zo veel interessanter)
Apport maar 2 keer achter elkaar op een dag. De 3e keer neemt ze het voorwerp mee naar haar mand.
En zo eigenlijk ook met alles wat ze graag wil hebben. schoenen, pantoffels, handdoeken, gereedschap enz. Maar de aanhouder wint en dat willen wij toch echt blijven.

Met de zindelijkheid zit het ook wel goed. Soms een ongelukje, maar vaak hebben we dan even niet in de gaten gehad dat ze uit wilde. Dus daar letten we goed op. Een aantal keren per dag lopen we een rondje van een minuut of 5 soms 10, even uitrennen en spelen op het grasveld en in de bosjes.
De andere keren wil ze alleen voor even een plas doen en snel weer naar binnen.

Ze ligt nu weer lekker te slapen en morgen weer op naar de jachttraining. Ik ben benieuwd, wij zijn in ieder geval al tevreden met wat ze geleerd heeft.

1 opmerking:

  1. wens ik je succes met de training morgen hebben nog geen patrijs kunnen vangen en geen een aangereden gezien maar ik blijf kijken .groetjes ima mat naam dus hihi

    BeantwoordenVerwijderen